slad BEST ACIDULATED MALT (nakyslý)
Související produkty
Detailní popis produktu
Pro všechny typy piv pro optimalizaci pH hodnot při vystírání.
SPECIFIKACE MIN MAX
Obsah vlhkosti % 8.0
Extrakt v sušině % 76.0
Bílkoviny, sušina % 12.0
Barva sladiny
EBC 3.0 8.0
L 1.6 3,5
PH sladiny 3.5 4.5
Acidita % 40 50
BEST Acidulated Malt (nakyslý) se používá k optimalizaci pH pokud je voda, která je používána při vystírání piva, nedostatečné kvality. To vede ke zvýšení enzymové aktivity při vystírání, a tím k vyššímu výtěžku a ke zlepšení stability chuti. Slad také produkuje ve sladině světlejší barvu a vyrovnává chuť piva.
Informace o použitém množství a jeho účinku na pH při vystírání musí být stanoveny pomocí předběžných zkoušek. Hodnota pH sladiny a piva se obecně nesnižuje, neboť zlepšená konverze škrobu vede k tvorbě více blokovacích látek. BEST Acidulated Malt (nakyslý) splňuje nařízení dle německých směrnic čistoty piva „Reinheitsgebot“.
- BEST Acidulated - Atest vč. analýzy (176.4 kB)
- BEST Acidulated - Attest including analysis (english) (172.2 kB)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.