Kyselina mléčná (80%) 100g

Novinka
Neohodnoceno
35 Kč 42,35 Kč včetně DPH 350 Kč / 1 kg
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Při domácím vaření piva použijte do rmutu kyselinu mléčnou, abyste rychle snížili pH. Nejlépe funguje, když se pH pohybuje v rozmezí 5,2-5,6.

Ke snížení pH vody však přispívají i samotná zrna a další minerály, jako je chlorid vápenatý a sádrovec. To znamená, že skutečné pH rmutu zjistíte až po 5-10 minutách, kdy se již zrna namáčejí. V této době lze k rychlé úpravě pH vody použít kyselinu mléčnou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čeřidla a pomocné látky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: