Chmelový olej Pekko

Neohodnoceno
430 Kč 2 580 Kč 4 340 Kč od 430 Kč 481,60 Kč včetně DPH 2 889,60 Kč včetně DPH 4 860,80 Kč včetně DPH od 481,60 Kč včetně DPH 9 347,83 Kč / 50 ml 6 450 Kč / 50 ml 4 340 Kč / 50 ml
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Aroma: svěží květinová vůně s tóny melounu, ananasu, hrušky, okurky, máty, šalvěje a dalších bylinek a nádechem citronu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Aroma: svěží květinová vůně s tóny melounu, ananasu, hrušky, okurky, máty, šalvěje a dalších bylinek a nádechem citronu.

HOPZOIL je esence chmelových olejů vytvořená z čerstvých chmelových šištic zpracovaných bezprostředně po sklizni. Díky tomuto postupu je vůně svěží a velmi intenzivní.
Při sušení chmelových šištic a výrobě pelet se některé chmelové silice uvolňují nebo mění aroma. V případě HOPZOILu tomu tak není - aroma se získává pomocí páry z čerstvě utržené šišky, která dodává mimořádně svěží a intenzivní vůni.

 Použitím HOPZOILU dosáhnete podobných účinků, jako kdybyste chmelili pivo  čerstvými hlávky chmele.

HOPZOIL má však oproti chmelovým hlávkám, které podléhají oxidaci, velkou výhodu:
- je mimořádně účinný 1ml stačí na 20-23l piva
- snižuje ztráty piva způsobené chmelením za studena a zabraňuje problémům spojeným s filtrací chmele.
- ve srovnání s peletovým chmelením má extrémně dlouhotrvající aroma (aroma zůstává v pivu nezměněno po dobu 3-4 měsíců).
- zapečetěnou esenci lze skladovat při pokojové teplotě po dobu 5 let od data výroby.
- Nezabírá místo v chladničce ani v mrazničce.
- použitím esence se vyhnete všem problémům spojeným s tzv. chmelovým plíživým kvašením - nadměrné karbonataci (sekundární fermentaci), výskytu diacetylu.

HOPZOIL lze použít samostatně při stáčení do lahví a vynechat studené chmelení peletami. Je také možné použít při chmelení za studena a zvýšit jeho účinek přídavkem esence, čímž se sníží množství chmelových pelet.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: